OWK 1 verstevigd koppositie in overgangsklasse

OWK 1 verstevigd koppositie in overgangsklasseOWK 1 moest vandaag alle zeilen bijzetten tegen Wit Blauw uit Kampen. Het leek al snel een wedstrijd te worden waarbij voor OWK de winst vooral in de verdediging zou liggen.

Met 15-16 werd door de teams de kleedkamers opgezocht en was er even tijd voor het publiek om op adem te komen van deze spannende 1e helft in de Rodenburghal Leek.

In een overgangsklasse waardige strijd lieten de Oostwolmers en Kampenaren elkaar ook in de tweede helft, maar niet los en leken de Kampenaren het voortouw voor de winst te nemen.

Het verdedigende spel van OWK werd verscherpt, maar de CINX formatie kon eigenlijk geen moment de Kampenaren overmeesteren. Het publiek werd dan ook dit weekend weer tot op het eindsignaal van de wedstrijd in spanning gehouden.

Het slotakkoord van deze mooie wedstrijd was voor aanvoerder Gert Schuitema, die net als Arjan Kiewiet vorige week, de laatste doelpoging van de wedstrijd (zie video) verzilverde en zorgde voor de einduitslag van 28-27.

Gert Schuitema en Frans Wobbes wisten de korf vandaag lekker te vinden met respectievelijk 9 en 8 doelpunten.

OWK 1 verstevigd hiermee haar koppositie.

video laatste winnende doelpunt

Wedstrijdverslag volgt.

Afdrukken