50/50 voor Combiteams dit weekend

Het is een lastig seizoen voor de Combi C2. Met goede moed werd afgereisd naar de thuishal in Leek om het dit keer op te nemen tegen degene het team dat net boven de C2 in de ranglijst staat. De Combi C2 wil natuurlijk graag beloond worden voor het harde werken maar afgelopen zaterdag stak SIOS C2 hier een stokje voor door met 3-7 te winnen.

De Combi C1 is oppermachtig in hun poule. Zaterdag werd de strijd aangegaan tegen nummer drie: Nic C2. Ook in deze wedstrijd schoten de C-ers de doelpunten om de oren van de tegenstander. Met 14 punten uit zeven wedstrijden lijkt het pad naar het kampioenschap een zekerheidje. Nummer twee heeft met twee meer gespeelde wedstrijden een punt minder en het moet dan ook heel gek lopen wil de C1 dit nog weggeven.

De Combi B3 nam het op tegen Invicta / Frigro B3 . met en krape winst van 6-5 blijft de B3 koploper in de poule. Komende weken zal bepalen of zij deze positie kunnen vasthouden.

 

Het was een weekendje vrij voor de B2. Zij komen volgend weekend weer binnen de lijnen tegen de nummer twee. Een zware opgave, maar met de voldoende spirit zijn er altijd mogelijkheden.

In de poule van de B1 is het eigenlijk wel duidelijk wie met het kampioenschap aan de haal gaat. DTS staat ruim op kop zonder verliespunten. Dit was dan ook de tegenstander van dit weekend. Een pittige wedstrijd, waarbij het belangrijk was de schade beperkt te houden. Met een 3-19 eindstand is dit niet helemaal gelukt maar de strijd om de tweede plaats wordt er nog spannender van.  Met drie andere teams zal de Combi B1 moeten uitmaken wie dit plekje gaat bekleden.

Afdrukken