Wisselend succes voor Combiteams

Uit tegen Udiros D1 kon onze Combi C2 het gat lastig vinden. De nummer twee in de poule Udiros, daarentegen had hier minder moeite mee en wist dan ook eenvoudig van onze C2 te winnen met 13-5.

 

De Combi C1 blijft ook na zaterdag zonder puntverlies vier aan kop staan. Tegen SDO moest er toch wel even worden aangetreden, omdat de doelpunten minder makkelijk vielen dan voorgaande wedstrijden. Maar een eindstand van 3-10 en het behoud van de eerste plaats in de poule, laat zien dat dit team afstevent op een mooi kampioenschap.

Het was een weekendje vrij voor de B3. Zij komen volgend weekend als nummer 1, binnen de lijnen tegen de nummer 4. Behouden ze tegen Dow hun eerste plaats? Kom ook kijken volgende week in de Rodenburghal.

 

Onze Combi B2 nam het op tegen Pallas'08 B1, een team dat ook nog steeds een gooi doet naar het kampioenschap. De Combi B2 zorgde ervoor dat Pallas moeilijker tot schot kwam en met een 6-5 heeft onze B2 het de huidige nummer 2, zeker niet gemakkelijk gemaakt.

Bij winst op de tegenstander van deze dag kon er een gat geslagen worden tussen de nummer 3 en 4. Helaas was onze B1 daar vandaag niet toe in staat. It Fean / Boelenslaan B1 bleek op het eind van de wedstrijd aan het langste eind te trekken met een 6-5 winst. In deze poule werd er hierdoor dubbeltje gewisseld. It Fean / Boelenslaan B1 komt op nummer 3 en onze combi moest helaas een treetje lager. Volgend weekend in de Rodenburghal tegen Noordenveld, kan de achtervolging weer worden ingezet.

Afdrukken