CINX Formatie verliest wedstrijd in laatste 20 min van eerste helft.

FB: Het is altijd genieten als op het programma de wedstrijd tussen AVO en OWK staat.

Een felle vlotte wedstrijd die garant staat voor spanning.

Helaas was het vandaag iets anders. In een rap tempo werd er om en om gescoord en werd het publiek vermaakt met fel spel en snelle goals en stond het na 10 minuten speeltijd al 6-6. Dit was tevens het moment dat de doelpunten aan OWK zijde niet meer vielen. AVO daarentegen schoot met scherp en liep dan ook snel uit met hun gretige spel naar een 16-8 ruststand.

De tweede helft werd er weer om en om gescoord en deze helft wist OWK qua score dan ook te winnen met 12-14. Dit was niet genoeg om het opgelopen gat in de eerste helft te dichten. Eindstand 28-22.

TWITTER: CINX Formatie verliest wedstrijd in laatste 20 min van 1e hlft. 20 min 2 scoren, dat kan niet in overgangskl. Dan wordt je afgestraft door gretig & extra scherp @AVOAssen die een tandje erbij doet rust 16-8. De 2e hlft gaat qua score om en om maar het gat was geslagen eindst.28-22.