Thuiswedstrijden voor OWK en haar combiteams aankomend weekend

De midweek heeft een weekje vrij en zal volgende week dinsdag weer aantreden in de thuishal van Zuidhorn.

Aankomende zaterdag is weer een lekkere volle korfbaldag. Natuurlijk weer beginnend met Kaboutersport. Dit weekend ligt de begeleiding in handen van Pelikaan S. Ook interesse of meer informatie .

De Combiteams spelen deze zaterdag allemaal thuis in de Rodenburghal en OWK D1 zal proberen de punten thuis te houden tegen Thrianta D3 in de Gaveborg van Oostwold. De junioren spelen uit in Assen tegen AVO A2.

OWK 1 sluit vervolgens deze dag af in de Rodenburghal van Leek.Tegen Amicitia 1, de huidige nummer 3, zal deze zaterdagavond bepalen of nummer 2 OWK, afstand kan nemen of dat het stuivertje wisselen wordt. Kortom net als elk weekend in de Overgangsklasse ook nu weer garantie voor spanning en sensatie.

Op zondag zijn het dit keer OWK 3 en OWK 2 die de Rodenburghal betreden en hun plekje op de ranglijst gaan beschermen dan wel verbeteren.

Komt allen naar onze teams kijken, zij kunnen allen uw support goed gebruiken!

Op de zaterdagavond kunt u natuurlijk weer een programmaboekje kopen met uw kans op leuke en lekkere prijzen die aangeboden zijn door onze vaste verlotingsponsoren:

  • Poiesz Tolbert
  • Pedicurepraktijk Op Goede Voet
  • Meatpoint Tolbert
  • Rodenburghal Leek

 

Afdrukken