Alle combiteams binnen de lijnen van de Rodenburghal

Combi C2 nam het op tegen het in de middenmoot gepositioneerde DOW C1. Combi C2 begon verdedigend sterk, maar verzuimde de kansen te af te maken. Daarna namen de gasten het initiatief en kon C2 geen vuist meer maken. Bij 1-8 werd er afgefloten.

Combi C1 speelde een goede wedstrijd tegen Stadskanaal'74 C1, echter verzuimden de aspiranten het gat groter te maken. Maar door de 14-8 overwinning maakt de C1 komende zaterdag al aanspraak op het kampioenschap.

Combi B3 speelde net als de C2 tegen DOW. De wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. Combi B3 kwam niet in haar gewenste spel en had moeite met de Friezen, zij dreven onze B3 naar waar ze ze hebben wilden. Bij 6-12 was de wedstrijd voorbij en moet de B3 hopen op een misstap van de concurrentie in strijd met het kampioenschap.

Combi B2 speelde net als vorige week tegen Pallas'08 B1. B2 was de eerste helft heer en meester in het duel met de Leeuwarders. In de tweede helft was het team geen schim van voor de rust. Pallas'08 kwam langszij en nam vlak voor tijd een 6-7 voorsprong, einde wedstrijd.

Combi B1 speelde de derby tegen Noordenveld B1. Onze B1 speelde een prima wedstrijd tegen de gasten uit Roden, waarbij de overwinning nooit in gevaar kwam. Bij 14-8 werd er afgefloten, waardoor de B1 weer een plekje stijgt.