OWK wint uitderby van Hoogkerk

Na de verloren thuisderby tegen Hoogkerk in december, ging OWK vanavond naar Hoogkerk voor de rematch. Dat het een taaie wedstrijd zou worden was vooraf bekend en OWK zou dan ook alle zeilen moeten bijzetten en slim gaan korfballen.

Ondanks dat Hoogkerk eigenlijk aldoor blijft volgen in de eerste helft, wordt na een 14-16 rust het gat in de tweede helft steeds een klein beetje groter.
Met nog 12 min op de klok was er een mooi gat van vijf doelpunten geslagen: 18-23.
Maar met nog zoveel minuten op de klok wordt het, met de vorige wedstrijd in het achterhoofd, nog belangrijker het koppie er extra goed bij te houden.
Na en korte blessureonderbreking blijkt OWK even de weg kwijt en kan zij het gat maar lastig vinden. Hoogkerk komt iets dichterbij maar weet niet dichterbij te komen dan drie doelpunten. De CINX Formatie wint uiteindelijk de uitderby van Hoogkerk met 24-27.