Promovendus OWK 2 sluit zaal in reserve 1e klasse af met winst!

Ook voor OWK 2 stond dit weekend de laatste zaalwedstrijd op het programma. Na de verre wedstrijden naar Den Haag en Wormer werd nog een laatste maal richting West-Nederland gereden voor een wedstrijd in onze hoofdstad tegen AW/DTV 3.

De ploeg begon goed aan de wedstrijd en kwam gelijk op een 3-1 voorsprong. Langzaamaan liepen de rood-witten uit naar een 7-3 voorsprong. Daarna stokte de score echter en werd het spel minder. De thuisploeg wist daardoor vlak voor rust aan te haken op 7-8.

In de kleedkamer werd vrij snel de conclusie getrokken dat er meer energie in de wedstrijd gestoken moest worden om deze winnend af te sluiten. Het was echter de thuisploeg die het best uit de kleedkamer kwam en langszij kwam. Daarna leken de Oostwolmers orde op zalen te stellen en liepen wederom uit tot 12-15. De thuisploeg wilde zich niet zomaar gewonnen geven en knokte zich terug tot 14-15 en wist op 16-16 nogmaals de stand gelijk te trekken. De laatste minuten van de wedstrijd braken aan. Zou OWK 2 alsnog met lege handen huiswaarts keren of wisten ze het hoofd koel te houden en de winst veilig te stellen?

Uiteindelijk was het de goed spelende Samantha Noordhof die haar ploeg naar de overwinning schoot. Het zaalseizoen wordt daardoor met een winstpartij afgesloten en dat resulteert in een mooie 4e plek op de ranglijst voor de promovendus