De winnaar is bekend, doelpuntenactie zaalcompetitie!

Doelpuntenactie kv OWK, winnaar bekendHet zaalseizoen van OWK 1 is ten einde en de winnaar van de doelpuntenactie is bekend!

Het eerste team van OWK heeft een geweldige prestatie geleverd door als promovendus als derde te eindigen in de Overgangsklasse. Tot aan het laatste weekend was het spannend en speelde de CINX formatie mee voor het kampioenschap. Dit resulteerde in mooie en spannende wedstrijden met zeer veel doelpunten. Er werd maar liefst 370 keer geschoord door de Oostwolmers. Dit betekent een gemiddelde van 26,4 doelpunten per wedstrijd.

Vooraf aan het zaalseizoen kon iedereen meedoen aan de doelpuntenactie van de Ac-sie van OWK. Er kon worden opgegeven hoeveel OWK 1 zou scoren gedurende het gehele zaalseizoen. De scores varieerden tussen 205 en 378 doelpunten. Het werd uiteindelijk een spannende strijd tussen Frea Lap, Trienie Schuitema en Peter Feenstra.

Bij dezen wil de Ac-sie Peter Feenstra feliciteren met de overwinning van de doelpuntenactie. Hij gokte op 364 doelpunten. De prijzenpot zal zo snel mogelijk overhandigd worden.

De Ac-sie wil iedereen bedanken die aan deze doelpuntenactie heeft deelgenomen.

De eerste veldwedstijden van OWK worden gespeeld tijdens het Paasweekend. Op zondag 1 april speelt OWK 3 uit tegen DOS '46 4.

Maandag 2 april zal de selectie haar eerste wedstrijden in Oostwold spelen. OWK 2 tegen Rodenburg 2 (13:00) en OWK 1 tegen Mid Fryslan 1 (14:30).

Bij dezen nodigen wij u allen uit om de teams te komen aanmoedigen! 

Afdrukken