Let op: opzeggingen voor 1 mei

Natuurlijk hopen we dat iedereen ook volgend seizoen weer een balletje wil gooien bij OWK, maar voor diegenen die twijfelen willen wij graag even attenderen op de 1 mei deadline!

Zoals bij iedereen bekend, bij start lidmaatschap gecommuniceerd en op de site te lezen, loopt een OWK verenigingsjaar van 1 juli t/m 30 juni (art. 18.1 van de statuten). Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van minimaal twee maanden. Dit in verband met het samenstellen van teams en de opzegging van leden bij de bond voor het einde van het seizoen.

Beƫindiging van het lidmaatschap dient zodoende schriftelijk (Bartolesstraat 5, 9845 AK, Visvliet) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te worden gedaan voor 1 mei. Wordt na 1 mei het lidmaatschap opgezegd, dan is het vertrekkende lid de jaarcontributie verschuldigd aan OWK.

Dus ben je van plan volgend jaar niet meer te korfballen of over te stappen, laat dit dan (ter voorkoming van onnodige kosten) voor 1 mei weten, dan kunnen we je tijdig uitschrijven.

Afdrukken