OWK 2 sterk op weg

Wat een heerlijk 2e korfbalweekend.. met een goed temperatuurtje genoeg reden voor drie mooie OWK wedstrijden.

OWK 2 beet deze zonnige zondag het spits af in Assen tegen AVO 3.

OWK 2 speelde een goede wedstrijd, maar liet aan het eind van de 1e helft de Assenaren toch dichterbij komen. Met slechts een geringe voorsprong werden zodoende de kleedkamers opgezocht:12-13.
In de 2e helft ging OWK 2 lekker door, maar door een wat mindere fase in de verdediging bleef het tot 17-17 spannend.

Daarna kwam de CINX Formatie niet meer in gevaar en speelde de wedstrijd mooi uit met een 21-27 eindstand en een versteviging van de eerste positie op de ranglijst.
Dat het voorjaar is aangebroken was niet alleen te merken aan het mooie weer... ook de energie van de Kiewiet (Arjan Kiewiet) was uitmuntend met een trefzekerheid van 10 doelpunten.