Deelnemers neem aanstaande vrijdag je telefoon/laptop of tablet mee

Aanstaande vrijdag 13 april is de eerste avond van de Spelregelcursus. Wij vragen iedereen je eigen telefoon/laptop of tablet mee te nemen, om de online cursus en eventueel het examen te kunnen doen.

 

Eerdere berichtgeving:

Uit onderzoek is gebleken dat betere kennis van de spelregels een beter klimaat en gedrag op de sportvelden realiseert. Daarom is er vanuit de korfbalbond besloten om het behalen van een spelregelcertificaat voor alle spelende korfballeden (vanaf 15 jaar) verplicht wordt.

Binnen OWK zijn wij vorig seizoen begonnen met het organiseren van spelregelavonden waarop in de eerste plaats geoefend wordt met de spelregels en waar uiteindelijk ook het examen wordt afgelegd.

Dit seizoen willen we hiermee verder gaan zodat wij ruim voor de verplichte datum allemaal in het bezit zijn van het spelregelbewijs.

Datum: vrijdag 13 april en vrijdag 11 mei
Locatie: de Gaveborg Soosruimte
Tijdstip: 19:00 - 20:00

Voor wie:

  1. Alle senioren die hun certificaat nog niet behaald hebben (krijgen hierover persoonlijk bericht)
  2. Alle junioren die hun certificaat nog niet behaald hebben (krijgen hierover persoonlijk bericht)
  3. Alle B- aspiranten (spelers Rodenburg en Sparta zijn ook welkom)
  4. Alle C-aspiranten (spelers Rodenburg en Sparta zijn ook welkom)

We zullen de eerste avond oefenen met de spelregels en voor degenen die daar aan toe zijn kan er al gestart worden met de verschillende levels die uiteindelijk leiden tot het examen.

Op vrijdag 11 mei zal iedereen bezig gaan met het behalen van de levels en het examen.

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 13 april.

Locatie Soosruimte de Gaveborg
 
Heb je vragen dan kun je mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken