Wedstrijdverslagen welkom!

Zo aan het eind van het seizoen, is het soms lastig om je als speler nog te enthousiasmeren om een verslag te schrijven. Begrijpelijk, maar als speler is er natuurlijk niks leuker en nodig om je SPONSOR en SUPPORTERS die niet konden komen, in de publiciteit te zetten en op de hoogte te houden. Immers wat is sport zonder Sponsoren, Familie en andere supporters!

Kortom ook tijdens de laatste lootjes hopen we weer tijdig wedstrijdverslagen (en foto's) binnen te krijgen, voor:

  • OWK 1 i.v.m. opname in de kranten, voor zondag 21:00 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • OWK 2, 3, Midweek, A1 en D1 z.s.m. na wedstrijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Combiteams B1 t/m C2, z.s.m. na wedstrijd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (zo komt het bij alle drie de verenigingen terecht)

Heel veel succes, we zien jullie input graag tegemoet zodat we onze sponsoren in het zonnetje zetten en jullie familie en supporters op de hoogte houden van het wel en wee van jullie team!

Afdrukken