Nieuwe OWK site online

Nieuwe website kv OWK onlineVandaag kunnen we eindelijk het heugelijke nieuws melden dat we eindelijk weer online zijn. De geheel vernieuwde site bevat, net als voorheen, weer alle informatie over onze vereniging en haar teams, competitie en activiteiten.

Natuurlijk is er het één ander veranderd en zijn informatieonderdelen samengebracht, neus maar eens rond en zie waar nu alle gegevens te vinden zijn.

Ook de mobiele versie is online. Dit is een sterk versimpelde versie zonder poespas van de desktop versie en daardoor een stuk sneller.

LET OP:

Naast een nieuwe server, zijn we tevens gebruik gaan maken van het Antilopen Verenigingssysteem. Hierdoor kunnen we in de standaard programma's eigen gegevens toevoegen zoals vertrek- en aanwezigheidstijden, vervoer en vrijwilligersdiensten. Helaas werkt dit nu nog alleen voor slechts 1 thuislocatie is, waardoor de informatie voor ons voor verwarring kan zorgen.

Wij hopen dat we snel kunnen melden dat dit ook voor ons is opgelost en dat we het systeem echt kunnen gaan gebruiken.

Zodoende verwijzen wij voor de afspraken met betrekking tot: vervoer, vertrek- en aanwezigheidstijden,  nu nog naar het door het wedstrijdsecretariaat verstuurde programma aan het begin seizoen. Tevens zal in de teamapp hier ook over gecommuniceerd worden.

Werkt een link niet, zijn er onjuistheden of missen er onderdelen. Stuur dan even een berichtje zodat we samen de site kunnen optimaliseren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees snel hieronder want tijdens het offline zijn, zijn wel gewoon de nieuwsberichten en verslagen van OWK geplaatst!

Afdrukken