In een mooie tempowedstrijd wint nr 3: OWK 1 van de nr 2: Heerenveen 1

In een mooie tempowedstrijd wint nr 3: OWK 1 van de nr 2: Heerenveen 1In de overgangsklasse moest de CINX Formatie vandaag afreizen naar Heerenveen om als nr 3 tegen de nr 2 aan te treden.
Voor beide teams een belangrijke wedstrijd om de aansluiting op de nummer 1 Mid Fryslân te behouden of zelfs te verbeteren. En dit was dan ook te zien in de wedstrijd.

OWK speelde een mooie eerste helft en wist de kleedkamers voor welverdiende rust in te gaan, met een mooie doelpuntrijke 16-20 voorsprong.

Ook in de tweede helft bleef Heerenveen de Heerenveen van de eerste helft! OWK 1 liet zich echter ook in de tweede helft niet intimideren en bleef goed doorknokken.

In een wedstrijd met een zeer hoog tempo werkten de Oostwolmers als team naar een terechte overwinning met een eindstand van 30-32.

De huidige tweede plaats is opnieuw een bevestiging van het thuishoren als promovendus in de overgangsklasse. Een mooie prestatie tot dusver. Op zaterdag 12 mei om 16:00 zal deze spannende competitie voortgezet worden met een thuiswedstrijd tegen de Hoeve 1.

Met dit mooie resultaat tegen Heerenveen werd deze heerlijke zonnige volle korfbalzaterdag afgerond. Morgen gaan we verder met de uitwedstrijden van OWK 3 en 2.