Gaveboules Nieuws

GaveBoules op naar derde "training" woensdag 9 mei 18:30

1e Jeu de Boules Ochtend GaveBoules seizoen 2018De eerste twee "trainingen" hebben de GaveBoules al weer achter de rug en ook de eerste twee vriendschappelijke toernooien staan gepland. Zo zullen de GaveBoulers op 11 juli weer richting Zevenhuizen gaan voor een gezellige middag met de Jeu de Boules vereniging uit Zevenhuizen. Natuurlijk staat ook het Jeu de Boules toernooi tijdens het Dorpsfeest weer gepland. Op vrijdagavond 31 augustus 2018 zal het 5e toernooi plaatsvinden waarbij ook de GaveBoulers van de partij zijn.

Afgelopen woensdag was de eerste ochtend dat er een balletje geworpen werd. Door in de even weken op de ochtend (10:00) en in de oneven weken op de avond (18:30) te Jeu de Boulen proberen we iedereen tegemoet te komen en de mogelijkheid te geven om te komen. En zoals woensdagochtend bleek is het een mooie manier om elke week te kunnen Jeu de Boulen.

Nadien werd zoals gebruikelijk afgesloten met een bakkie in de Gaveborg. Dit keer met een lekker gebakje erbij, gezien de organisator van de Jeu de Boules jarig was.

Foto's van 1e Jeu de Boules Ochtend GaveBoules seizoen 2018 van woensdagochtend 2 mei 2018

Foto's van 1e Jeu de Boules Avond GaveBoules seizoen 2018 van woensdagavond 25 mei 2018

voor de uitslagen van de avonden en ochtenden

Ook zin om eens een kijkje te komen nemen, kom gewoon langs!

Afdrukken