Bloemrijke plantenactie voor kv OWK

Bloemrijke plantenactie voor kv OWKNa het succes van vorig seizoen werd ook dit jaar de planten-actie georganiseerd door de Ac-sie van OWK. Deze keer niet op Koningsdag, maar op zaterdag 12 mei. De dag voor Moederdag.

Boomkwekerij en hoveniersbedrijf Westerkwartier uit Niebert werd benaderd en wilde graag weer meewerken aan deze actie. De bestellijsten werden up-to-date gemaakt en middels een flyer, de website en de Facebook-pagina van OWK, werd de actie bekend gemaakt in Oostwold en omstreken.

Van diverse dorpsbewoners ontving OWK een ingevuld bestelformulier retour. De bestelling werd doorgegeven aan hoveniersbedrijf Westerkwartier en zo konden de planten op zaterdag 12 mei opgehaald worden bij de Gaveborg. Prachtige, fleurige planten van goede kwaliteit.

Volgend jaar zal ook deze actie weer op het programma staan. We hopen de plantenactie in 2019 eerder te organiseren om tijdens het voorjaar nog meer dorpsbewoners te voorzien van mooie planten.

OWK wil alle bewoners bedanken die een bestelling hebben gedaan. We hopen dat u de komende maanden veel plezier van de planten zult beleven.

Afdrukken