Hekkensluiter maakt het OWK lastig in laatste wedstrijd

Hekkensluiter maakt het OWK lastig in laatste wedstrijdAls hekkensluiter, voor het begin van de wedstrijd, had de Walden de punten vandaag nog hard nodig. OWK 1 daarentegen prijkt op een mooie tweede plaats in de overgangsklasse. Een positie die de CINX Formatie natuurlijk graag zou willen behouden.
De winst vandaag zou dan ook voor beide teams, zeer welkom zijn. Alle ingrediƫnten voor een spannende laatste wedstrijd in Tietjerk waren dan ook aanwezig.

Het publiek kreeg waarvoor zo kwamen. De Walden vocht voor wat zij waard waren om een eventuele degradatie te kunnen voorkomen en OWK probeerde de Tietjerksters in bedwang te houden.
De teams gaven elkaar geen ruimte om verschil te maken, er werd dan ook gerust met een 11-12 voorsprong voor de Oostwolmers.
Een tussenstand die in de tweede helft nog alle kanten op zou kunnen.

Ook de tweede helft bleef de Walden taai doorzetten en had OWK er een beste kluif aan. Het moest vandaag dan ook van ver komen maar OWK kon huiswaarts keren met een 20-23 winst en een mooie 2e plaats, als promovendus, in de overgangsklassse.

Morgen spelen OWK 3 en OWK 2 nog in Heerenveen en Zuidwolde. Daarnaast heeft OWK 2 nog een inhaalwedstrijd staan tegen DOS-WK op zondag 10 juni om 13:00 thuis De Gaveborg in Oostwold Wk

Afdrukken