Technische staf 2018-2019 rond voor korfbalverenging OWK

Technische staf 2018-2019 rond voor korfbalverenging OWKAan het eind van het seizoen is het belangrijk vooruit te kijken, maar zeker ook stil te staan bij het mooie afgeronde seizoen. Voor de CINX Formatie houdt dit in: afscheid van de hoofdcoach Patrick Aalders en teambegeleidster Nienke Wobbes. Patrick zal volgend seizoen aantreden als coach van poulegenoot de Hoeve en Nienke zal weer binnen de lijnen te zien zijn. Natuurlijk werden beide bedankt voor hun inzet in het afgelopen seizoen.

Vooruitkijken is iets wat je als vereniging constant doet en na dit afscheid kan ook officieel  bekend gemaakt worden dat inmiddels ook de gehele technische staf rond is.

Technische staf 2018-2019 rond voor korfbalverenging OWKIn maart werd al bekend dat Pascal Zegwaard, met ingang van het seizoen 2018-2019, aangesteld zou worden  als hoofdtrainer van OWK.

OWK is verheugd nu ook te kunnen melden dat de rest van de technische staf is bekend is.

Technische staf 2018-2019 rond voor korfbalverenging OWKNaast Pascal zal Sjoerd Lap doorgaan als trainer/coach voor OWK 2. Hij zal hierbij worden ondersteund door Patrick Hindriks. De 22-jarige Patrick speelt op dit moment in  kv Hoogkerk 1 en heeft bij Hoogkerk verschillende jeugdteams onder zijn hoede gehad. Daarnaast is hij enkele jaren trainer geweest van Noord U15. Patrick wil graag stappen maken in het trainersvak en denkt dit binnen de selectie van OWK te kunnen bewerkstelligen. Het bestuur wenst hem hierbij uiteraard veel succes!

Kracht- /conditietrainer Anthony Bolt zal net als vorig seizoen weer zorgen dat de OWK-ers in topconditie zijn. Jantina Koopmans zal de taken van teambegeleidster op haar nemen. 

Het bestuur is zeer content met dit nieuwe enthousiaste kader en heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ook het nieuwe seizoen weer een mooi seizoen zal worden. 

Afdrukken