Combi D-ers voor het eerst als achttal binnen de lijnen en OWK D1 sluit seizoen waterig af.

Combi D-ers voor het eerst als achttal binnen de lijnen en OWK D1 sluit seizoen waterig af.Na een kennismakingstraining was het NienhuisSport Korfbaljeugdtoernooi van zaterdag 9 juni de eerste teamtest in diverse wedstrijden.

De trainers waren blij te zien hoe snel de jeugd een team vormde en mooi spel lieten zien. Als eerste keer in een achttal spelen is dat toch even wennen. Het ging bij elke wedstrijd dan ook steeds iets beter. Maar boven alles was het mooiste om te zien dat ze als team plezier hadden. De gezichtjes spraken boekdelen en dit is zeker een team in wording. Er wordt dan ook al uitgekeken naar het nieuwe seizoen.

Combi D-ers voor het eerst als achttal binnen de lijnen en OWK D1 sluit seizoen waterig af.Na het toernooi heeft de jeugd van OWK D1 van dit seizoen het seizoen nog gezellig afgesloten. De trainers hadden, in samenwerking met de Jeugd-sie, weer een leuk programma opgezet. Helaas kon alleen speelster Roxanne Dirks niet aanwezig zijn.

Combi D-ers voor het eerst als achttal binnen de lijnen en OWK D1 sluit seizoen waterig af.

Zon en water dat zijn al de basis ingrediënten die succes garanderen. En dat bleek bij Cnossen. In een leuke en relaxte sfeer ging de jeugd in kano’s, fluisterbootjes, zwemmen. Met natuurlijk de goede verzorging van de trainers met lekkere versnaperingen.

Na een lange dag knorden de maagjes en was het tijd voor een patatje en lekker samen kletsen en loungen. Het was een geslaagde dag met veel nieuwe ervaringen en lekker relaxen.

Natuurlijk werd er tijdens het loungen, met een leuke attentie afscheid genomen van Veerle Oude Weme, die na dit seizoen zal stoppen met korfbal. Wij wensen Veerle veel succes en plezier op school en sporten.

Meer foto's van Jan Batteram

Afdrukken