De vinger in de pap....berichtje van de OWK webmaster

De vinger in de pap....berichtje van de OWK webmasterMet veel plezier is ook dit seizoen de OWK-site en FB weer bijgehouden. Natuurlijk proberen we dit bij OWK zo accuraat en volledig mogelijk te houden, maar dit is ook lastig en moeten we samen als OWK-ers doen.

Gezien de webmaster minder langs de lijn en op trainingen kan zijn, is er vaak informatie die niet helemaal of volledig bij de webmaster terecht komt. Door niet vaak fysiek aanwezig te zijn, is het extra lastig alle vingers in de pap te houden en dus ook niets of niemand te vergeten.

Omdat we natuurlijk al onze teams en OWK-ers niet te kort willen doen, en graag iedereen op de hoogte stellen van het wel en wee van onze vereniging en onze leden, hopen we dat elke OWK-er (en overige combi-teamspelers) de OWK webmaster even laat weten wanneer:

  • je je als korfballer/of als korfbalteam inschrijft en deelneemt aan een extern korfbalevenement zoals bijvoorbeeld:
    • een schottoernooi,
    • beachkorfbaltoernooi,
    • Groninger/Noordelijke/Oranje selecties
    • een 1-tegen-1 toernooi
    • een niet OWK korfbalkamp of korfbalevenement
  • of wanneer je iets anders te melden hebt, of leuke foto's hebt van jouw team of het evenement van je team.

Zo houden we samen de site actueel en interessant, MAAR VOORAL VEELZIJDIG EN VOLLEDIG. Een site over de gehele vereniging en alle OWK leden!

Je kunt alles appen naar Anja de Vries (als u dit nummer heeft) en anders graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast super bedankt, WE KUNNEN HET SAMEN!.

Hoewel de competitie is afgerond, is het seizoen nog niet ten einde en zullen er dus nog verschillende nieuwsberichten en informatie over het nieuwe seizoen volgen. Na alle evenementen en activiteiten zal de site weer klaargemaakt worden voor het nieuwe seizoen. We houden natuurlijk iedereen op de hoogte hiervan.

Afdrukken