Nieuwe commissieleden en 25 jaar bondslid bij OWK

Stoppende sie-leden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 5 juni werd er afscheid genomen van  twee stoppende Jeugd-sie leden. Sander Lap gaat zich richten o.a. op zijn bondsscheidsrechterschap en Anja de Vries heeft al een voldoende kluif aan de werkzaamheden t.a.v. de resterende taken voor OWK. Zij blijft echter wel voor de jeugd van OWK, het programmaboekje voor de thuiswedstrijden digitaal samenstellen. Het bestuur bedankte beide met ene lekkere attentie voor hun inzet voor de Jeugd-sie.

Ina Akkerman werd ook bedankt voor haar twee jarige inzet in de Kas-sie. Hannah Mekkes zal  de Ka-sie aanvullen en Hilda Postma bijstaan bij de controle van het nieuwe seizoen.

25 jaar bondslid

Ook kregen Gerard Nienhuis en Nienke Wobbes, uit handen van het bestuur de oorkonde en speld voor het 25 jarig bondslidmaatschap. Volgend seizoen is het zoals het nu lijkt nog even rustig op het speldjes front. Maar met de aanwas van nieuwe spelers kan dit natuurlijk altijd veranderen.

Nieuwe sie-leden

Hoewel het bestuur nog op zoek is naar een bestuurslid en versterking voor de Sponsor-sie, hebben zich tijdens de Algemene Ledenvergadering nieuwe commissie leden aangemeld. Versterking in de commissies is altijd belangrijk om zo de werklast en de taken goed te kunnen verdelen.

De Ac-sie mag Gert Schuitema verwelkomen en de Jeugd-sie wordt aangevuld door Rene Buring.

Wij wensen hun allen veel succes bij het plannen en organiseren van leuke en mooie acties en jeugd- en OWK evenementen.

Afdrukken