Vanaf heden wordt de site klaargemaakt voor het nieuwe OWK-seizoen

Vanaf heden wordt de site klaargemaakt voor het nieuwe OWK-seizoenVanaf vandaag wordt er een back up gemaakt van de OWK site, waarna alle berichten van 2017-2018 in het archief van de site geplaatst zullen worden. Daarna zullen alle site pagina's 2018-2019 proof gemaakt worden.

Zo snel de teamindeling bekend is zal ook het mailsysteem zo worden ingedeeld. Tot die tijd wordt de oude mailondersteuning van het seizoen 2017-2018 nog aangeboden. Kortom zat je in 2017-2018 combiB1, dan staat jouw OWK mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. nog in de groepsmail van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ben je ook nog zo bereikbaar per mail.

Het wedstrijdprogramma en de links hiernaar toe, volgen z.s.m wanneer deze bekend zijn, op de site en de teampagina's. Natuurlijk zullen de nieuwe trainingstijden en de begeleiding al wel opgenomen worden op de teampagina's.

Zie voor de precieze verwijzingen de uitleg en opsomming van alle @kvowk.nl:

Afdrukken