Welkom in het nieuwe korfbalseizoen

Welkom in het nieuwe korfbalseizoenAllereerst welkom in het nieuwe korfbalseizoen 2018-2019 van OWK en onze combinatieteams met Rodenburg, Sparta en Zunobri.

In dit bericht (voorheen de welkomsfolder van OWK) staat alles wat je als nieuw en bestaand lid, ouder en betrokkene van korfbalvereniging OWK, moet weten.

Voor aanvang van elk seizoen wordt via de site en een link op FB, deze informatie verspreid onder de nieuwe en bestaande OWK-ers.

Het is belangrijk als lid, dan wel ouder van ons jeugdlid, om de onderstaande informatie, zeer goed te lezen! Op deze manier is ieder lid van OWK op de hoogte van alle do’s en don’t’s en werkwijze binnen OWK.

  1. Met het Huishoudelijk Reglement van OWK is een set van richtlijnen gegeven hoe binnen OWK met bepaalde zaken om wordt gegaan en wat van de betrokkenen verwacht mag worden. Alle leden van OWK worden geacht dit reglement te kennen!
  2. Daarnaast is een lijst opgesteld met Aandachtspunten voor teamkader: (jeugd)trainer/coaches en begeleiders, die betrekking hebben op het geven van trainen en het begeleiden van wedstrijden.

Lees alles goed door, op deze manier weet je wat ervan jou en anderen binnen onze vereniging verwacht wordt.

Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met het bestuur opnemen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken