Aan de loten (grote clubactie) verkopers van OWK

Op zaterdag 15 september 2018 start de grote clubactie. Ook OWK doet weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om de clubkas met minimaal € 800,- te spekken. Een lot kost €3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze clubkas! Bovendien maken loten kopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs maar liefst €100.000,-

Hieronder vind je meer informatie over de grote clubactie voor de verkopers.

Wat is de bedoeling?

Je ontvangt deze week een verkoopboekje van Jannine of je trainer/coach. Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in je verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van zijn bankrekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Zorg ervoor dat je het volledige IBAN nummer noteert.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje. Deze zit rechts naast het invul vak voor eenmalige machtiging. De koper kan dan zelf en deurzegel uitscheuren en met een plakbandje op zijn/haar deur plakken.

Wanneer is de grote clubactie?

De grote clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de loten verkoop.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren etc. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Vorig jaar hebben diverse Oostwolmers geen lot kunnen kopen, bijvoorbeeld je eigen straat bij langs gaan of een straat die nog niet door iemand bezocht is, is geen slecht idee.

Let op! Loten kopers moeten 18 jaar of ouder zijn.

Verkoopboekje inleveren

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Jannine Schuitema of geef het aan je trainer/coach. Zij zorgen er dan voor dat alles verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Jannine kan je een nieuw boekje geven. Uiterlijke datum van inleveren is 12 november!

Bij verkoop van meer dan 20 loten krijg je van Jannine een gratis entreekaart voor een dagje uit*  en een 2e artikel gratis op masita.com.

*Bobbejaanland, Bodyworlds, Avontura en/of optisport.

Prijzen voor lotenverkopers; win een playstation 4 met een spel naar keuze!

Loten kopers kunnen prijzen winnen, maar ook jij als loten verkoper, kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een playstation 4 met een spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen. Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl

Wij hopen op een geweldig resultaat. Verkopers van OWK, heel veel succes met de verkoop van de loten!

Afdrukken