Gezellige seizoensopening kv OWK gaat door tot in late uurtjes

Zaterdag 15 september stond de seizoensopening van korfbalvereniging OWK op het programma. Een volle dag met veel activiteiten.

's Ochtends kon iedereen zijn auto laten wassen door de selectie van OWK.Om de verre reizen wat te kunnen bekostigen heeft de selectie heel wat auto;s laten schitteren. Dankzij de sponsen en het schoonmaakmiddel van onze reclamebordsponsor Martinistad BMW en de inzet van de selectiespelers, zijn er 22 auto's die blinkend het weekend zij ingegaan.

Na de wasochtend en de diverse wedstrijden die gewoon doorgingen, werd er lekker aangeschoven aan een pastabuffet in het Sportcafe van de Gaveborg.

Tijdens de eerste thuiswedstrijd van OWK 1 waren er diverse extra activiteiten. Zo had de Feest-sie een trivia gemaakt voor de supporters en waren er weer veel prijzen te winnen met de speciale uitgave van het programmaboekje. Met maar liefst tien prijzen van o.a.: de Dagwinkel de GaveSuper, de Rodenburghal, Meatpoint, Otter dierencompleet, Etos, NienhuisSport en Bloemenmozaie, was er voor iedereen veel kans om naar huis te gaan met ene leuke lekkere prijs van onze sponsoren.

In de rust van de wedstrijd kon geprobeerd worden een doelpunt te scoren vanaf de middellijn. De eerste prijs, een wedstrijdbal aangeboden door NienhuisSport, ging naar Frans Wobbes, de tweede prijs naar Sander Lap en de derde prijs naar Durk Veenstra.

Na de wedstrijd werd de seizoensopening afgesloten met een gezellig feest tot in de late uurtjes.

foto's

Afdrukken