Stijgende lijn ingezet voor OWK 2

Stijgende lijn ingezet voor OWK 2Vandaag zondag 7 oktober stond de reis naar Almelo op het programma voor onze OWK 2. Tegen AKC 2 stond er een belangrijke taak voor het team op het programma: Samen het tij keren!
De eerste helft bleef de CINX Formatie mooi de stand aanvoeren. Het bleef echter spannend en er werd dan ook gerust met een 6-7 voorsprong.

In de rust werd het belang van deze wedstrijd nogmaals benadrukt.

De tweede helft was qua score een kopie van de eerste. OWK 2 opende de score en wist 7-10 op het scorebord te plaatsen.

AKC wist vervilgend langzaam terug te komen omdat de Oostwolmers niet door konden drukken. AKC scoorde de gelijkmaker 14-14. OWK 2 had nog 1 minuut om de 2 punten binnen te slepen, maar helaas lukte het de aanval niet nog eenmaal de bal door het gat te gooien.

Met een gelijke stand neemt het team weer het heft in handen en kan lekkerder het volgend weekend in.