OWK 3 maakt coach OKO 2 toch even zenuwachtig

Debuut 14 jarige combi-junior Liejan Postma in OWK 3De euforie bij OWK 3 was afgelopen zondag zo groot, dat onder het genot van menig biertje vergeten werd deze euforie te delen. Zondag zorgde OWK 3 namelijk samen met de andere seniorenteams, dat de stijgende lijn was ingezet. In een leuke wedstrijd waarin de 14-jarige Combi-junior Liejan Postma zeer sterk debuteerde, werd met 11-14 gewonnen van  SIOS 2.

Vandaag, dinsdag 9 oktober stond de tweede ronde van de AP Buitenbeker op het programma. Uit spelend tegen OKO 2 was het een wisselvallige wedstrijd. In de eerste helft werd er niet met scherp geschoten, waardoor OWK de kleedkamers opzocht met een 13-6 achterstand. De onderlinge afspraken werden opnieuw besproken en vol strijdlust werd de arena weer opgezocht.

De tweede helft begon direct goed. De gemaakte afspraken werden beter nagekomen, waardoor OWK een paar maal aan kon haken tot twee doelpunten. Doordrukken zat er deze avond voor OWK 3 echter nog niet in. Maar in de knappe tweede helft werd de coach van OKO 2 toch aardig onrustig. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten op een 18-14 eindstand. OWK wenst OKO 2 veel succes in het vervolg van de AP Buitenbekercompetitie.

OWK 2 kan na de mooie zondag en deze avond, dus vol goede moed uitkijken naar aankomende zondag. OWK 3 zal dan in de competitiedery tegen Rodenburg 2 aantreden.

Komt allen, OWK 3 start om 11:15 gevolgd door de derby’s van OWK 1 en 2 tegen Nic uit Groningen.