Update: RTC Pre Challenge Jun Batteram Jun Batteram, Rozemarijn Feenstra en Rubin Koopman in RTC Groningen U13

Op donderdag 25 oktober 2018 speelden Jun Batteram (Combi D2) en Rozemarijn Feenstra (Combi C1) en Rubin Koopman (Combi C1) het RTC Pre Challenge toernooi in Rotterdam.

Hieronder werd de gehele dag het wel en wee van onze Combi D2 en C1 speler bijgehouden.

Tijd Wedstrijden Samenvatting Foto

Afsluiting

Aan het enthousiasme van dit jonge team heeft het zeker niet gelegen. De andere teams waren voor dit moment nog even een maatje te groot. Wel is er weer veel ervaring opgedaan die de talenten van Groningen weer mee kunnen nemen naar de Challenge in de december in Rotterdam

17:20

RTC Rijnland U13 - RTC Groningen U13

De vermoeidheid bij alle talenten gaat natuurlijk spelen na vijf wedstrijden en dat is dan ook op sommige momenten van de wedstrijd te zien bij beide teams.

Tegen Rijnland u13 spelen Jun en Rubin. Rozemarijn komt later in het veld.

Rijnland weet al snel de voorsprong te pakken maar ook Groningen vindt de korf in de eerste helft tweemaal. Ruststand 5-2.

de Groningers weten in de tweede helft de korf niet meer te vinden waardoor de eindstand 7-2 wordt.

16:05

RTC Groningen U13 - RTC Noord West U13

Jun en Rozemarijn spelen en Rubin wacht nog even op zijn beurt in de vijfde wedstrijd tegen Noord West U13.

Ondanks dat de eerste score voor de Groningers was werd het een pittige wedstrijd waarin de Groningers de korf niet makkelijk konden vinden. Er werd dan ook gerust met 1-6 op het scorebord.

Ook in de tweede helft schoot Noord West U13 met scherp en wist met en score van 15 doelpunten uiteindelijk de wedstrijd te eindigen met een 1-15 winst.

14:25

RTC Zuid U13 - RTC Groningen U13

Opnieuw staan de drie combi spelers allen weer in de basis. In de vierde wedstrijd tegen Zuid U13. In een gelijk opgaande strijd worden de Groningers beloont voor hun inzet en rusten met een 3-3 stand.

Ondanks voldoende kansen en een leuke wedstrijd van Groningen U13, weet Zuid een belangrijk gat te maken en uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 11-4.

12:45

RTC Groningen U13 - RTC Drenthe U13

Tegen mede Noordelingen Drenthe U13 spelen Rubin en Rozemarijn in de basis. Jun moet nog even wachten voordat hij het veld weer mag betreden,

De jonge Groningse talenten hebben zeker kansen tegen Drenthe maar de kleine foutjes worden direct afgestraft door de tegenstander waardoor gerust wordt met 1-4.

Groningen U13 kan het in de tweede helft ook niet omzetten en sluiten de wedstrijd af met een 1-6 verlies.

11:30

RTC Randmeren U13 - RTC Groningen U13

De tweede wedstrijd tegen Randmeren U13 starten Jun en Rubin in de basis. Rozemarijn komt er later erin. De Groningers weten iets beter weerstand te bieden tegen de talenten van Randmeren. Rust: 5-0.

Vooral in de tweede helft weet Randmeren nog maar tweemaal te scoren, echter komen de Groningers niet van de nul af.

Eindstand 7-0.

10:15

RTC Groningen U13 - RTC Rotterdam U13

In de eerste wedstrijd van het RTC U13 toernooi in Rotterdam spelen alle drie de combi spelers: Jun Batteram, Rozemarijn Feenstra en Rubin Koopman.

Het toernooi begint direct goed. De Groningse talenten moeten aan de bak tegen Rijnland U13 die al snel een voorsprong nemen ondanks de inzet van Groningen U13.

Er wordt gerust met 1-5. Rijnland is echt sterk en bljft makkelijk doorschieten en scoren. Rijnland is voor nu dan ook echt een maatje te groot.

Rijnland wint met 11-1.