OWK- en Combispelers in de baan voor Noord U19, RTC Groningen U15 en RTC Groningen U13

OWK- en Combispelers in de baan voor Noord U19, RTC Groningen U15 en RTC Groningen U13OWK- en Combispelers in de baan voor Noord U19, RTC Groningen U15 en RTC Groningen U13Wanneer de meeste mensen genieten van een weekje vakantie en ook wat mensen nog gewoon moeten doorwerken, zijn er natuurlijk altijd een stel die ook in de vakantie gewoon lekker hun favoriete hobby uitvoeren.

Dinsdag 23 oktober komt selectielid Tessa Lap uit voor Noord U19 in het selectietoernooi in Dordrecht. Aan het eind van de dag wordt tevens bekend gemaakt welke spelers geselecteerd zijn voor Oranje U19.

Woensdag 24 oktober komen de combispelers uit de A1: Marit Kant, Jorien en Liejan Postma uit voor RTC Groningen U15 in het Pre Challenge Toernooi in Dordrecht

Donderdag 25 oktober komen Jun Batteram (Combi D2), Rozemarijn Feenstra (Combi C1) en Rubin Koopman(Combi C1) uit voor RTC Groningen U13 in het Pre Challenge Toernooi in Rotterdam

Heel veel succes: Tessa, Marit, Jorien, Liejan, Jun, Rozemarijn en Rubin.

Natuurlijk hopen we met behulp van het meegereisde publiek de komende drie dagen weer een online verslag bij te houden van het wel en wee van deze toppers.

Het programma van elk toernooi wordt de dag zelf automatisch geplaatst om 8:00, updates volgen de dag door.

om naar de pagina te gaan waarin alle reeds voltooide en nog geplande selectieactiviteiten voor Groningen, Noord en Oranje zijn opgenomen.

Afdrukken