OWK Logo

Korfbalvereniging OWK

KORFBALLEN DOEN WE SAMEN


TRAINERS & ARBITRAGE

Coach OWK 2 aan het woord: OWK 1 - Unitas 1

Coach OWK 2 aan het woord

Welkom bij de laatste veldwedstrijd van de eerste helft van het veldseizoen.

We hebben alle tegenstanders nu ontmoet en kunnen wel een beetje een balans opmaken en zeggen wat de betere teams zijn en de teams die het lastig gaan krijgen.

Als wij naar onszelf kijken denk ik dat wij nog niet ons niveau hebben gehaald waar we toe in staat zijn. Dit geldt voor zowel voor OWK 1 als OWK 2.

Ook nu hebben we te maken gehad met een aantal blessures, altijd heel vervelend voor de selectie en met name voor deze spelers zelf.

Vandaag speelt OWK 1 de return tegen Unitas, waar ze uit in Harderwijk de openingswedstrijd van het seizoen hebben gewonnen. Unitas heeft daarna de weg omhoog ingeslagen en staat inmiddels bovenaan. Als wij vandaag weten te winnen kunnen we na de zaal nog met een doel de competitie vervolgen. Bij verlies ziet de situatie er heel anders uit en moeten we blijven proberen twee teams onder ons te houden.

OWK 2 speelt ook de eerste return van het seizoen en wel tegen Amicitia. In de uitwedstrijd tegen dit team speelden we sterk maar moesten we helaas een verlies incasseren.  Ik vind dat wij groeien in ons spel maar ook als collectief in de competitie waar de verschillen tussen de teams onderling erg klein zijn. Daarom gaat het tweede vandaag vol voor de winst en hopelijk mogen wij na afloop zeggen dat we ons bij de middenmoot kunnen aansluiten. Ik heb er in ieder geval het volste vertrouwen in en wens iedereen fijne sportieve wedstrijden toe.

Namens selectie en staf, Sjoerd

Afdrukken