Rommelig spel in Nijverdal, maar veel inzet en mooie combinaties OWK 2

Rommelig spel in Nijverdal, maar veel inzet en mooie combinaties OWK 2Rommelig spel in Nijverdal, maar veel inzet en mooie combinaties OWK 2OWK 2 kwam aan de start voor haar eerste wedstrijd van het oefenzaaltoernooi in Nijverdal op zaterdag 10 november 2018. Tegen AKC 2 kon er een leuk spel verwacht worden, gezien de stappen die het team maakt groot zijn maar nog niet altijd binnen de lijnen worden afgerond.

En inderdaad OWK 2 ging lekker van start. Ondanks het wat rommelige spel in passen en vangen, resulteerde een grote inzet van het team en de mooie combinaties tot een klein gaatje voor de rust, 7-9.

De tweede helft gaf een zelfde beeld als de eerste. AKC 2 wist echter het kleine gaatje in te lopen, waardoor de eindstand 14-14 werd.

Direct na deze wedstrijd kwamen AKC 1 en OWK 1 aan de start.

OWK 2 zal direct na de huidige wedstrijd tegen AKC 1, om 19:05, ook haar tweede en laatste wedstrijd van het oefentoernooi spelen. Na het krappe verlies van OWK 1 van de organisator, zal OWK 2 zeker gedreven zijn deze wedstrijd tegen het tweede team van NKC'51 anders en met winst te laten verlopen.

Lekkere gezamenlijke vakinzet met resultaat goal Joost Mellema:

  

 

  meer foto's en video's

Afdrukken