OWK 2 haalt niet verwachtte niveau in laatste oefenwedstrijd Nijverdal

OWK 2 haalt niet het verwachtte niveau in laatste oefenwedstrijd NijverdalOWK 2 sloot het zaaloefentoernooi in Nijverdal van zaterdag 10 november 2018 voor de Oostwolmers af met de wedstrijd tegen organisator NKC '51. Zoals eerder geschreven een wedstrijd waarbij de selectie graag iets terug wil doen n.a.v het verloop in de tweede helft van de wedstrijd OWK 1 - NKC'51 1.

Helaas kon OWK 2 haar stempel niet drukken op deze wedstrijd en ging zodoende rusten met een 6-10 achterstand. Een niet echt onoverkomelijk gaatje. Echter moest er dan voor de tweede helft wel een schepje bovenop in de afronding en het uitvoeren van de taken.

OWK 2 kon echter ook in de tweede helft hun gewoonlijke elan niet vinden en zette niet het spel neer wat ze prima kunnen, met als gevolg een 19-16 verlies.

Gezien de resultaten bleek het vandaag niet de dag voor de CINX Formatie. Echter in het teken van de voorbereiding, voor het kader natuurlijk een goed beeld waar de verbeterpunten nog liggen.

Donderdag 15 november om 19:30 zal in Zuidlaren gestart worden met de oefenwedstrijd tegen Ritola 2, waarna de oefenwedstrijd tegen Ritola 1 zal volgen.
Kortom opnieuw een kans om de puntjes op de i te krijgen voor de start van het zaalseizoen 2018-2019.

We hopen ook z.s.m. de oefenverrichtingen van de jeugd combiteams z.s.m. te delen vanuit de Facebook van de Combiteams.

meer foto's en video's

Afdrukken