Ritola 1 wint oefenwedstrijd ondanks vliegende start Oostwolmers

Ritola 1 wint oefenwedstrijd ondanks vliegende start Oostwolmers, fotograaf Petra Brantsma

In een zeer goede eerste helft met mooi samenspel, wist OWK 1 donderdag 15 november het publiek te vermaken. OWK 1 vliegt namelijk in Zuidlaren uit de startblokken tegen Ritola 1 en laat het eerste kwartier geweldig korfbal zien. Opvallend was o.a. aanvoerder Gert Schuitema (fotograaf: Petra Brantsma) die volgens Anthony Bolt, OWK's Core Stability Trainer, " on fire was!". De wedstrijd al in de eerste helft op slot gooien lukte het OWK team echter niet. De rust werd ingegaan met een 12-19 voorsprong.

Na rust is OWK 1 eigenlijk geen schim meer van de eerste helft, waardoor Ritola weer geloof in de wedstrijd kreeg. De thuisploeg begint met scherp te schieten en OWK verzuimt een strakke verdediging neer te zetten. Het spel keerde en Ritola 1 pakte de winst met een 28-26 eindstand.