Leerzame dag met successen voor Combi B1 tijdens oefen driekamp in Oosterwolde

Leerzame dag met successen voor Combi B1 tijdens oefen driekamp in OosterwoldeLeerzame dag met successen voor Combi B1 tijdens oefen driekamp in OosterwoldeLeerzame dag met successen voor Combi B1 tijdens oefen driekamp in OosterwoldeNa de mooie prestatie tegen eersteklasser SIOS stond de tweede en laatste oefenwedstrijd voor de Combi B1 op zaterdag 17 november 2018 in Oosterwolde op het programma.

Tegen Dio/VZK/Donkerbroek B1 was het een evenwichtige wedstrijd waarin beide teams hun kansen verzilverden. Met leuk spel stevende de Combi B1 af op een spannende en goede winst van 7-6.

De Combi teams en hun coaches hebben kunnen genieten van een goed georganiseerd toernooi, petje af Korfbalvereniging SIOS. En met een gelijk spel en winst voor de Combi B2 en een mooie prestatie en een spannende winst voor de Combi B1, kunnen de B teams en hun coaches Astrid Hoetjer en Suzanne Hoetjer zeker ook trots zijn op zichzelf en hun team en terugkijken op twee mooie, succesvolle en leerzame driekampen in Oosterwolde.

De laatste voorbereidende B-trainingen voor komende week, staan natuurlijk helemaal in het teken van de start van de zaalcompetitie op zaterdag 24 november. Dat het een interessante zaalcompetitie gaat worden hebben de B Combi teams vandaag wel laten zien! U kunt dit natuurlijk zelf beoordelen tijdens de diverse interessante zaalwedstrijden die voor hun op het programma staan.

Ook de Combi A1, A2 en C2 kwamen vandaag binnen de lijnen voor hun laatste krachtmetingen. Wij hopen de info van deze coaches over hun teamverrichtingen, die t.z.t. geplaatst worden op de Combi FB, ook z.sm. te delen via de FB van OWK en onze site.

Afdrukken