ZEER BELANGRIJKE MEDEDELING OWK 1,2,3 teampagina's en mail

BELANGRIJKE MEDEDELING OWK 1,2,3 teampagina's en mailEr heeft een belangrijke aanpassing op de teampagina's en de groepsmail van OWK 1, 2 en 3 plaatsgevonden.

In verband met de diverse wisselingen die plaatsvinden tussen de drie seniorenteams, de verbondenheid tussen de teams en niet te vergeten onze hoofdsponsor die vanaf heden alle drie de seniorenteams onder zijn vleugels heeft genomen, is er voor gekozen de selectie uit te breiden met het derde team.

Hierdoor zijn de pasfoto's op de drie verschillende teampagina's samengevoegd en is het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vervallen.

De gehele selectie (OWK 1,2 en 3) en de bijbehorende kaders kunnen nu in een keer bereikt worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk is al deze informatie ook opgenomen op de betreffende teampagina's en de mailadressenpagina.

LET OP: Stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en is deze specifiek voor OWK 3, zet dit dan in het onderwerp en aanhef. Zo is iedereen op de hoogte, maar weten de spelers van OWK 3 dat zij het echt even moeten noteren.

Afdrukken