Lekker ballende OWK 2 wint laatste oefenwedstrijd zaal

Lekker ballende OWK 2 wint laatste oefenwedstrijd zaalDe tweede oefenwedstrijd van zondag 18 november was OWK 2 - Quick'21 2.

In een vernieuwde opstelling met nieuwe uitdagingen, werd er gezamenlijk een prima wedstrijd neergezet. Met een mooie ruststand van 9-4 was het zaak dit ook in de tweede helft neer te zetten.

Ook in de tweede helft wist OWK 2 met een goede verdediging het goed dicht te houden. Aanvallend wilde het nog wel eens stokken, maar door mooi afronden en een Quick'21 die het tempo niet kon bijbenen, werd er dan ook met een ruime voorsprong gewonnen, 21-9.

Met ruimte voor ontwikkeling en een mooie afsluiting van het oefenprogramma, kunnen de coaches met enthousiasme toeleven naar een interessant en spannend zaalseizoen voor de 2e selectie van OWK.

Op zaterdag 24 november zal OWK 2 afreizen naar Stiens om haar eerste wedstrijd te spelen van de zaalcompetitie. Om 18:40 wordt gestart tegen CSL 2.