Nog weekje trainen en de zaalcompetitie gaat van start voor OWK en haar Combi-teams

Nog weekje trainen en de zaalcompetitie gaat van start voor OWk en haar Combi-teamsNog weekje trainen en de zaalcompetitie gaat van start voor OWk en haar Combi-teamsIn de dagen voor de start van de zaalcompetitie gaan de teams de puntjes op de i zetten voor de eerste krachtmetingen om punten.

De Combi Midweek zal de zaalcompetitie inluiden op dinsdag 20 november om 19:30 in de thuishal in Zuidhorn. De eerste tegenstander zal de Midweek van NKC zijn.Na het mooie zaalseizoen zijn de we erg benieuwd naar hun verrichtingen in de midweekcompetitie. Maakt dit team het weer zo spannend.

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 november staan er ook weer veel mooie wedstrijden op het programma. Alle Combi jeugdteams komen binnen de lijnen. Op de Combi ORSZ A1 na, die speelt in Nieuwehorne, spelen alle jeugdteams zaterdag 24 november thuis in de Rodenburghal. Een mooie volle zaterdag met jeugdwedstrijden van 11:00 tot 18:00.

OWK 2 reist op zaterdag 24 november af om het op te nemen tegen CSL 2 en op de zondag zijnĀ  het de derde en eerste selectie die in Buitenpost en Groningen hun krachten gaan meten.

Allemaal heel veel plezier in de zaalcompetitie!

Afdrukken