Spaar vanaf maandag 26 november, gratis mee voor onze mooie korfbalvereniging!

Van maandag 26 november 2018 tot en met zondag 3 februari 2019 vindt de Jumbo Sponsoractie bij Jumbo Leek Industriepark en Waezenburglaan plaats. Tien weken lang ontvangen klanten van de Jumbo’s in Leek sponsorvouchers bij besteding van elke € 10,00 aan boodschappen. Een sponsorvoucher is € 0,10 waard.

De sponsorvouchers kunnen worden gedoneerd aan OWK via de actiekast in de winkel of via de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Leek.

Wil je dat onze vereniging een zo hoog mogelijke bijdrage ontvangt? Roep dan zoveel mogelijk familieleden, vrienden, collega’s en buurtgenoten op om mee te sparen!

Bonus!

Naast het verzamelen van sponsorvouchers kan OWK een bonus verdienen door deel te nemen aan speciale acties. Een van de acties loopt via Facebook. Op de Facebookpagina’s van de Jumbo’s in Leek worden berichten geplaatst, waarin onze contactpersoon van deze actie: Jannine Schuitema gevraagd wordt om binnen 10 minuten contact op te nemen.

Zie jij OWK voorbij komen? Laat het Jannine Schuitema dan z.s.m. weten, zodat we samen de bonus van € 100,00 kunnen veroveren!

We like

Zie je een bericht op één van Facebookpagina's van de Jumbo Leek, waarin staat dat OWK contact op moet nemen, bel dan binnen 10 minuten!!!! 06 23302538 en we winnen €100,-, Laat degene die opneemt weten dat ons contactpersoon Jannine Schuitema is (zij is namelijk niet altijd in de gelegenheid om zelf te bellen).

Kortom laten we samen de kas van OWK spekken door het doen van boodschappen en door Facebook in de gaten te houden.

Spaar gratis mee voor onze mooie korfbalvereniging!Spaar gratis mee voor onze mooie korfbalvereniging!

Afdrukken