Het bleef spannend in de Groningse ontmoeting OWK 3 - CB 2

Het bleef spannend in de Groningse ontmoeting OWK 3 - CB 2

Op zondag 2 december 2018 stond de eerste thuiswedstrijd van OWK 3 voor de deur. Na vorige week een goede wedstrijd tegen Olympia 2 te hebben gespeeld, was het vandaag belangrijk de koppositie te verdedigen.

Tijdens deze eerste thuiswedstrijd stonden de Groningers: Club Brothers 2 op het programma. Op papier gezien een wedstrijd die voor OWK 3 op winst zou moeten uitdraaien.

Al snel na het eerste fluitsignaal bleek dan ook dat de thuisploeg de betere ploeg was en gaf het scorebord een stand aan van 7-3. Het leek een makkelijke wedstrijd te worden voor de CINX-formatie, echter kwam de tegenstander knap terug tot een 8-8 ruststand.

In de tweede helft was het zaak om beter om te gaan met de kansen die OWK 3 kreeg en vooral om deze kansen ook te benutten. Dit werd goed opgepakt door het team, alleen bleef CB telkens meescoren.

Uiteindelijk waren het de Oostwolmers die aan het langste eind trokken met een eindstand van 16-14.

Volgende week zal OWK 3 aantreden tegen de goede tegenstander Heerenveen 4. Na de thuiswedstrijd OWK 1 - De Hoeve 1 (startend om 20:00), zal OWK 3 spelen om 21:20. OWK 3 is nog steeds in de race om zaalkampioen te worden, waardoor alle support natuurlijk welkom is!

 

Compilatie OWK 3 - CB 2:
  

Afdrukken