Zaterdag 8 en Zondag 9 december het weekend van de kopposities

Zaterdag 8 en Zondag 9 december het weekend van de koppositiesEen paar teams zijn even een weekje vrij, maar natuurlijk staan er weer mooie wedstrijden op het programma aankomende week:

Combi B1 en A1 gaan proberen in hun zaalwedstrijd een mooie wedstrijd neer te zetten tegen Korwi B1 en AVO A3. De Combi B1 kan hiermee hun huidige derde plaats een mooie boost geven. De A1 heeft het pittig. Na twee wedstrijden bekleden zij nog de laatste plaats. Maar ook dit gedreven team zal in de thuishal het tij willen keren tegen de nummer vier: AVO A3, dus kom ook onze Combi jeugd kan alle support gebruiken.

De Combi C1 en D2 gaan aanstaand weekend in hun uitwedstrijd voor behoud van hun koppositie in de ranglijst. Met wedstrijden tegen de nummer drie en de nummer zes zijn dit nog mooie uitdagingen.

Alle drie de wedstrijdseniorenteams moeten net als de Combi C1 en D2 aankomend weekend hun koppositie verdedigen. In thuiswedstrijden op zaterdagavond en zondag gaan deze teams zeker voor het derde aansluitende weekend waarin de volle pond wordt meegenomen naar Oostwold.

Dus komt allen en steun de OWK en Combiteams aanstaand weekend.

 

 

Afdrukken