OWK 3 behoud koppositie zaal in leuke wedstrijd tegen Heerenveen 4

OWK 3 behoud koppositie zaal in leuke wedstrijd tegen Heerenveen 4

Hoewel het geen spannende afsluitende wedstrijd werd deze zaterdagavond 8 december in de Rodenburghal Leek, was het zeker een leuke wedstrijd tussen OWK 3 en Heerenveen 4.

OWK-er Remco Koopal was heer en meester onder de korf in de eerste helft. Hekkensluiter Heerenveen 4 daarentegen kon het gat van de korf maar niet vinden. Zij moesten de kleedkamers dan ook opzoeken met een 15-3 achterstand.

Ook de tweede helft was voor de 3e CINX Formatie van OWK. Hoewel Patrick Aalders voor deze wedstrijd als coach met zijn team de Hoeve 1 nog een krap verlies moest incasseren, stond hij nu alweer als speler binnen de OWK lijnen te korfballen. Hij was blij dat hij met zijn OWK 3 en zijn hoeveelheid schoten deze avond de eerste plaats op de ranglijst en twee punten mee naar huis kon nemen met een eindstand van 22-7.

Deze toppers en aanvoerders in de poule van de 3e klasse, spelen hun laatste wedstrijd van 2018 aankomende zaterdag 15 december in Groningen. Om 10:00 nemen zij het op tegen Parabool 5. Het is wat vroeg maar OWK 3 ziet en hoort u graag bij de strijd om het behoud van de eerste plaats in de Aclo in Paddepoel.

Compilatie OWK 3 - Heerenveen 4:
  

Afdrukken