Op zaterdag 5 januari pakken OWK 1, 2 en de Combiteams B1 en C2 het wedstrijdritme weer op en wordt er gefeest!

Op zaterdag 5 januari pakken OWK 1, 2 en de Combiteams B1 en C2 het wedstrijdritme weer op en wordt er gefeest!Op zaterdag 5 januari pakken OWK 1, 2 en de Combiteams B1 en C2 het wedstrijdritme weer op en wordt er gefeest!Terwijl de Combi B1 en C2 het OWK korfbaljaar op zaterdag 5 januari openen met hun uitwedstrijden tegen resp. Ritola en Thrianta, mogen de overige teams nog even genieten van een wedstrijdvrije week.

Voor de eerste en tweede OWK selectie, staat de zaalcompetitie deze feestdagenperiode bijna een maand stil. Om het wedstrijdritme niet helemaal te verliezen spelen deze teams op dinsdag 5 januari twee oefenwedstrijden. CSL 1 en 2 komen deze avond uit Stiens naar de Rodenburghal in Leek om het op te nemen tegen OWK.

Bent u als supporter ook aan het ontwennen?

Wij verwelkomen u graag in de Rodenburghal in Leek voor deze eerste krachtmeting van 2019!

Vergeet ook het OWK Gala 2019 niet, deze start om 21:00 in de Gaveborg van Oostwold. Voor alle leden, combispelers, familie, sponsoren en supporters van OWK en haar samenwerkende korfbalverenigingen: Rodenburg, Sparta en Zunobri.

Op zaterdag 5 januari pakken OWK 1, 2 en de Combiteams B1 en C2 het wedstrijdritme weer op en wordt er gefeest!Op zaterdag 5 januari pakken OWK 1, 2 en de Combiteams B1 en C2 het wedstrijdritme weer op en wordt er gefeest!

Afdrukken