Eerste punt zaalcompetitie Combi D1 binnen

Eerste punt zaalcompetitie Combi D1 binnenIn een zeer spannende wedstrijd op zaterdag 15 december ind e Rodenburghal te Leek, heeft Combi D1 haar eerste punt behaald. De D1 begon scherp aan de wedstrijd en kwam met mooie aanvallen verdiend op voorsprong, waarbij genoemd moet worden dat de dames prima in de aangeef kwamen.

DTL kon weer aansluiten, maar de Combi D1 liep weer uit naar een voorsprong van 7-3 met rust.

De tweede helft begon de D1 matig, waardoor DTL weer terug kon komen. De Combi D1 herstelde zich op tijd en wist een voorsprong te pakken, 8 - 7. De laatste minuten waren bloedstollend spannend waar D1 twee minuten voor het einde voor het eerst op achterstand kwam met 9 - 10. In een van de laatste acties werd de aanval foutief afgestopt. Speler Thomas de Wert bleef ijzig kalm en gooide de strafworp erin, zodat er een verdiende 10 - 10 eindstand op het scorebord in de Rodenburghal verscheen. Trainer en Coach Jan Batteram is heel tevreden over het vertoonde spel en het behalen van een punt geeft veel motivatie voor het vervolg.