OWK 3 moet koppositie delen zo voor 2019

OWK 3 moet koppositie delen zo voor 2019Vanochtend, zaterdag 15 december, was het vroeg opstaan voor OWK 3. Om 10:00 openden zij deze mooie en volle korfbalzaterdag in Groningen.
Met zes punten uit drie wedstrijden en tegenstander Parabool 5 die een gewonnen partij had, wist OWK dat de Parabool graag de zegereeks van koploper OWK zou stoppen. Bij het fluitsignaal scherp en adequaat starten, zou dan ook direct een goed visitekaartje zijn om af te geven.
Helaas wisten de Oostwolmers dit niet voor elkaar te krijgen.
OWK haar onscherpte zorgde ervoor dat de teams in de eerste helft elkaar niet loslieten en met een 8-8 ruststand, de kleedkamers opzochten.

In de tweede helft was het al snel de Parabool die het heft in handen nam en een belangrijke voorsprong creƫerde. OWK 3 behaalde niet haar kunnen en leek het spel niet te kunnen bijbenen, waardoor de derde CINX Formatie achter de feiten aan bleef lopen.
Na drie gewonnen wedstrijden, moest OWK 3 vandaag dan ook haar eerste verlies incasseren.
Met een eindstand van 017-14 bekleed OWK 3 op dit moment nog de koppositie. Gezien andere tegenstanders nog wedstrijden te gaan hebben in 2018, kan er, voordat we de oliebollen bestrooien met poedersuiker, nog een belangrijke verschuiving plaatsvinden in de ranglijst van deze derde klasse poule.

OWK 3 haar eerstvolgende wedstrijd zal thuis in de Rodenburghal Leek plaatsvinden op zondag 20 januari 2019 om 11:30 tegen WSS 2. Voor die tijd zijn er nog voldoende leuke evenementen zoals bijvoorbeeld de Korfbal Challenge in Rotterdam met veel Combi- en OWK spelers, een heerlijke oliebollen actie en een zeer verrassend OWK Nieuwjaarsgala op zaterdag 5 januari 2019.