Verlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018

Het bakken van de oliebollen is in volle gang, maar tijdens het bakken zijn natuurlijk ook weer diverse Combispelers van OWK, Kc Rodenburg en Kv Sparta Zevenhuizen, in Rotterdam tijdens de Korfbal Challenge hun kunsten aan het vertonen. Helaas was er (anders dan u van OWK gewend bent) geen mogelijkheid om de ontvangen informatie, foto's en video's direct te plaatsen op onze site, maar deze zal z.s.m. worden bijgewerkt.

De eerste dag van de Korfbal Challenge was vrijdag 28 december waarin onze combispelers Marit Kant en Jorien Postma, uit de Combi A1, binnen de lijnen kwamen met Groningen RTC U15.

De tweede dag was het selectielid Tessa Lap die haar eerste poule rondes doorging met haar Noord team. Zij komt net als Combispelers Jun Batteram, Rozemarijn Feenstra, Robin Hoexum, Rubin Koopman en Michiel Kuiper in Rotterdam ook de derde dag van de Korfball Challenge binnen de Rotterdamse korfballijnen.

Dus houd FB en de site in de gaten want de updates van drie dagen Rotterdam en de gedane verrichtingen worden z.s.m. geplaatst.

Verlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Marit KantVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Jorien PostmaVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Tessa LapVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Jun BatteramVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Rozemarijn FeenstraVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Robin HoexumVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Michiel KuiperVerlate update verrichtingen OWK en Combispelers op Korfball Challenge 2018 Rubin Koopman

Afdrukken