Combi ORS C1 en C2 winnen derby’s tegen Noordenveld

Combi ORS C1 en C2 winnen derby’s tegen Noordenveld Na een moeizame eerste helft waar het 2-1 stond, op zaterdag 12 januari 2019, kwam Combi ORS C1 de tweede helft een stuk scherper de kleedkamer uit. Dit zorgde voor beter spel en de kansen werden afgemaakt. Waardoor de C1 met 9-5 wist te winnen van Noordenveld C1 en zijn nu de enige ongeslagen team in de poule.

Ook de dames en heren van Combi ORS C2 speelden tegen Noordenveld, een bekende tegenstander. De wedstrijd kwam zeer moeizaam op gang. Noordenveld C2 gaf veel druk waar de Combi ORS C2 aan moest wennen. Er werden wel veel kansen gecreëerd maar scoren lukte niet. De tweede helft vielen de doelpunten gelukkig wel, waardoor er uiteindelijk met 13-7 werd gewonnen!!

Op naar de volgende wedstrijd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 19 januari om 16:00 wanneer de Combi C1 zal aantreden in Oosterwolde tegen DIO C1. De Combi ORS C2 is een weekje vrij.