Punten voor Overgangsklasser OWK uit Oostwold

Onder leiding van Scheidsrechter de heer Remco Winter en Assistent de heer Johan Abma wordt de wedstrijd afgefloten met een duidelijke 16-24 winst Punten voor Overgangsklasser OWK uit OostwoldZaterdag 12 januari werd door de eerste CINX Formatie van OWK de Stamperhal in Vriezenveen bezocht om de strijden voor de eerste punten van 2019 in de overgangsklasse poule.

Onder toeziend oog van hoofdsponsor CINX; de heer Gerrit de Vries, hervat OWK 1 haar zaalcompetitie prima.

In een zakelijke wedstrijd weten de Oostwolmers en Vriezemveensters, de supporters niet makkelijk op de banken te krijgen.
Toch zijn de scorende eenhandertjes en de succesvolle acties, waarbij alle vakgenoten meedoen in de snelle OWK passing, een genot voor het oog.

Onder leiding van Scheidsrechter de heer Remco Winter en Assistent de heer Johan Abma wordt de wedstrijd afgefloten met een duidelijke 16-24 winst voor de Oostwolmers.

Met deze winst behoud OWK 1 haar eerste plaats in de overgangsklassepoule. Samen met Heerenveen worden zij, met acht punten uit vijf wedstrijden, op de hielen gezeten door Sparta Zwolle met zes punten.

Volgende week zondag 20 januari wordt het weer een mooie OWK zondag in de Rodenburghal Leek.
Deze dag start om 11:30 met OWK 3, waarna OWK 2 het stokje overneemt. OWK 1 zal deze dag vervolgens afsluiten met de arbitercombinatie Harkema en de Leeuw tegen de huidige nummer vier; AKC uit Almelo.

AKC bereid zich, op het moment van schrijven, voor op haar zondagthuiswedstrijd tegen de Groningse Korfbalvereniging Nic. om 13:00.
Tegenstander Nic zal na de afgelopen reeks helemaal klaar zijn voor een stuivertje wissel met AKC echter zullen de Almeloers dit niet zo maar toestaan. Het uitzicht op zes wedstrijdpunten en zo aansluiting te houden met de twee koplopers is hun belangrijke drijfveer. Zeker gezien het treffen van koploper OWK aanstaande zondag in Leek.
Kortom een pittige wedstrijd om vandaag in de gaten te houden.

OWK 2 zal vandaag aantreden voor koppositie behoud in de reserve 1e klasse, in Ruinerwold om 15:15 tegen KIOS 2.
Lekker droog zitten ? Support kunnen ze, tegen het altijd lastige KIOS, goed gebruiken. Ook via de verschillende OWK media houden we u nadien natuurlijk op de hoogte.

Er volgt vandaag ook nog een inspirerend inhoudelijk wedstrijdverslag van een van onze spelers voor de site, kranten en andere media.
Kortom 2019 is voor OWK weer lekker van start.

Compilatie Amicitia 1 - OWK 1:
  

Afdrukken