Wisselende resultaten maar goed spel bij de combiteams

Combi A1 speelde 9 februari tegen een zuiver Ritola. Het combiteam had zelf te veel passfouten waardoor het lastig was goede aanvallen op te zetten.
Halverwege de eerste helft ging het beter met de passing. Uiteindelijk verliest de Combi A1 met 27-7

Combi A2 kreeg NKC A1 op bezoek in de Rodenburghal. De A2 moest helaas haar meerdere erkennen in NKC. Er werd met 10-17 verloren.

De combi B1 speelde een goede wedstrijd tegen Oerterp. Vooraf werd er op gehamerd dat er met veel energie gespeeld moest worden en die gebeurde ook! Er werd meteen een gat geslagen en was er voor de combi geen enkel probleem gedurende deze wedstrijd. Er werden mooie aanvallen gecreëerd en de verdedigende opdrachten werden ook goed uitgevoerd. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een 18-9 eindstand.

De combi B2 speelde een goede wedstrijd tegen ROG B1. Na een goede eerste helft werd de tactiek besproken in de rust en werd er een mooie tweede helft neergezet. Helaas werd er uiteindeljk wel verloren met 4-14.

Combi C1 blijft op kampioenskoers! Voor de wedstrijd werd de C1 op scherp gezet door coach Bouke Feenstra. Waardoor ze van begin af aan scherp waren in de verdediging en weinig goals tegen kregen. Dit hielden ze de hele wedstrijd vol. En met een paar mooie aanvallen liep de aanval ook prima! De uitslag was 9-1!

Combi C2 werd kampioen door met 8-1 te winnen van Spes.

Combi D1 laat getrainde spel zien en weet zich knap staande te houden tegen fysiek sterke DTS. Het verschil in lengte werd in de loop van de wedstrijd duidelijker, waardoor er steeds moeilijker herhaald kon worden in de aanval. Na een ruststand van 1 - 5, werd uiteindelijk verloren met 2 - 11. De trainer is ondanks de nederlaag tevreden omdat er iedere week weer progressie zit in het team

Leuk weetje over de wedstrijd is dat D1 sportiviteit hoog in het vaandel heeft. Daniël zat wissel bij de wedstrijd Combi D1 - DTS D1 toen er een speler van DTS geblesseerd het veld moest verlaten. DTS had geen wissels. Daniël uit ons combi teamwas zo stoer om even mee te doen met de gasten uit Surhuizum.