Opgave WK Superbike, TT Assen, DTM & Gamma Racing Day nu mogelijk!

Voor het achtste jaar op rij zijn wij uitgenodigd door de TT-organisatie om ons in te schrijven voor de verschillende racedagen op het circuit in Assen. Sinds 2012 zijn deze evenementen de belangrijkste actie voor OWK om geld binnen te halen voor de club. Naast het feit dat het een lucratieve actie is voor onze club, is het de afgelopen jaren altijd erg gezellig geweest.

Wij verwachten dan ook dat alle leden van OWK vanaf 17 jaar zich in schrijven voor minimaal één evenement. Tevens hopen wij dat ouders van (jeugd)leden zich ook gaan inschrijven voor een evenement.  Vrienden of kennissen van jullie zijn uiteraard ook van harte welkom om mee te gaan! 

Jullie kunnen je inschrijven voor de volgende vier evenementen:

  • WK Superbike ( za 13 april en/of zo 14 april)
  • TT Assen (vr 28 juni, za 29 juni en/of zo 30 juni)
  • DTM (za 20 juli en/of zo 21 juli) (Nieuw evenement op de planning)
  • Gamma Racing Day (za 15 aug en/of zo 16 aug)

    Belangrijk deel 1:Voor het derde jaar op rij kunnen wij bij alle vier de evenementen dus op de zaterdag en zondag (en evt. vrijdag) helpen. Tevens kan je dit jaar aangeven naar welke werkzaamheden de voorkeur uitgaat voor jou. De werkzaamheden bestaan uit drie taken: (K) kaartverkoop, (P) parkeren en (C) controle kaarten/tribune.Deze voorkeur (plus diegene met wie je wilt samenwerken) graag aangeven tijdens de opgave. 

    Belangrijk deel 2: Voor de echte liefhebbers van de motorsport of voor de mensen die OWK een extra warm hart toedragen hebben wij een speciale actie bedacht: Mocht je op meerdere dagen willen helpen namens OWK, dan levert jullie dit zelf ook nog een bijdrage op. Op jouw tweede 'werkdag' krijgt OWK 75% van het verdiende loon, maar jij zelf dus ook 25%! En voor de echte diehards die zelfs drie keer meehelpen ontvang je bij de derde dag zelfs 50% voor jezelf. Dus, tel uit je winst :)

Geef voor vrijdag 15 maart op welke dag/dagen jij 'ingeroosterd' wilt worden en welke voorkeuren je hebt door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Vorig jaar hebben namens kv OWK maar liefst 52 mensen geholpen. GEZAMENLIJK HOUDEN WIJ ONZE MOOIE CLUB IN LEVEN!

Afdrukken